MİKROCERRAHİ EĞİTİM ARAŞTIRMA LABORATUVARI

Tanıtım

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi  Mikrocerrahi Eğitim ve Araştırma Laboravutarı  Aralık 2013 te başta  Rekonstrüktif Cerrahi olmak üzere mikrocerrahinin birçok cerrahi alanlarında entegre olmasını amaçlayarak kuruldu. Ayrıca  Türkiye’deki  mikrocerrah sayısını artırmakla birlikte laboratuarın dünya standartlarına çıkarılması hedeflenmiştir.

Eğitim verdiğimiz branşlar

Plastik Cerrahi
KBB
Ortopedi
Genel Cerrahi
Damar Cerrahisi
Beyin Cerrahisi
Kadın Doğum
El Cerrahisi
Göz
Üroloji

Katılımcıların öğrenme deneyimini maksimuma çıkartmak ve kursun başarılı olarak tamamlanmasını sağlamak amacıyla, kursa katılmayı düşünen kişilerin kurs açıklamalarını dikkatlice okumalarını ve gerekirse kursa başvurmadan önce  kurs eğitmeni ile görüşmelerini rica ederiz.

Kurs bitiminde, kursiyerin tüm gereksinimleri tamamlaması koşuluyla, katılımcılara eğitim sertifikası verilecektir.

Kursumuza Tıp öğrencileri, pratisyen hekimler, Asistan doktorlar, uzman doktorlar, araştırmacı ve akademisyenler katılabilir.